AĞRI 1970 SPORU, AMATÖR CAMİA DEPLASMANA UĞURLADI

AĞRI 1970 SPORU, AMATÖR CAMİA DEPLASMANA UĞURLADI

TFF 3.lig 2.grupta mücadele Ağrı 1970 Spor, İstanbul Erok Spor ile hafta sonunda oynayacağı karşılaşma öncesinde Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından uğurlandı.

Ağrı 1970 Spor antrenör ve futbolcuları ile kahvaltıda bir araya gelen Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Erok Spor müsabakasında galibiyet beklediklerini söylediler.

KÖSEDAĞ “KULÜP ŞANSSIZ BİR DÖNEM GEÇİRİYOR”

Ağrı 1970 Spor’un şanssızlığından bahseden Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ “ Play-Off bandı ile aramızda 5 puan var. 3 puanlı sistemde bu kesinlikle telafisi çok kolay bir puan. Bir çok kişi Erok ve Kocaeli maçlarında puan alamayacağımızı düşünüyor. Biz tam aksine Ağrı’nın iki maçtan minimum üç puan çıkaracağına inanıyoruz. Bazen her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir. 3-1 önce olduğumuz Kemer Spor Müsabakasında müsabaka 3-3 beraberliğe geldi ve kazandığımız penaltıyı gole çeviremedik. Fatsa maçında da benzer bir durum oldu. Son dakikalarda yediğimiz gollerle kaybettiğimiz puanlar oldu. Şanssızlığımızı atlatarak Erok maçında sizden galibiyet bekliyoruz” dedi.

KÖSEDAĞ “ŞEHRİN SİZDEN BEKLENTİSİ YÜKSEK”

Ağrı şehrinin beklentisinin yüksek olduğunu söyleyen Kösedağ” Ağrı şehir olarak son üç sezonda Bölgesel Ligde şampiyon olan bir takım izledi. Haklı olarak bu sezonda böyle bir takım görmek istiyor. Ancak her ligin kendine göre bir zorluğu var. Biz bunun farkındayız. Hepiniz profesyonelsiniz ama futbola amatör olarak başladınız. Ben burada bir spor adamı olarak değil bir taraftarınız olarak size konuşuyorum. Ağrı’daki tüm amatörlerin gönlü sizinle. Lütfen puan veya puanlarla dönün. “ dedi.

EROĞLU “EROK VE KOCAELİ YENİLMEKEYECEK TAKIMLAR DEĞİL”

Ligde her takımın yenilebileceğini söyleyen Teknik Diretktör İsmail Eroğlu ise “Ne Kocaeli Spor nede İstanbul Erok Spor’dan çekiniyoruz. Biz bu ligde her takımın yenilebileceğini söylüyoruz. Kocaeli müsabakasını konuşmak istemiyorum. Onlar bizi düşünsün.  İnşallah ikinci yarıda başkanımız ile bir araya gelerek alternatifli bir kadro oluşturmayı çabalayacağız. Ben Ağrı’yı hakikaten sevdim. Burada başarılı olmak ve önümüzdeki sezonda Ağrı’da çalışmak istiyorum. Tüm çalışmalarımı da buna göre yapıyorum.” dedi.

AĞRI 1970 SPORU, AMATÖR CAMİA DEPLASMANA UĞURLADI