BAŞARI DOLU HİKAYESİ İLHAM VERİYOR

BAŞARI DOLU HİKAYESİ İLHAM VERİYOR

İstanbul Sultangazi’de bulunan Servetler Kuyumculuk’ta bir araya gelerek röportaj gerçekleştirdiğimiz Ağrılı İş Adamı Servet Öztürk, başarıyla dolu hayat hikayesini anlattı. 

Ağrı Eleşkirtli iş adamı Servet Öztürk, birçok sektörde kazandığı başarılar ile göz doldurmaya devam ediyor. 1990’dan bu yana İstanbul’da ikamet ederek, ticaret yaptığını dile getiren Öztürk, altın, gıda ve inşaat sektöründe çalışmalarını sürdürüyor. Tüm bu çalışmaların arasında Öztürk en çok değer verdiği konuyu şöyle açıklıyor: ‘’Vatandaşlarımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz, Rabbim bize sağlık sıhat verdikçe görevimize devam etmeye çalışıyoruz’’

 

BİR BAŞARI HİKAYESİ

Eleşkirt’e bağlı Aydıntepe köyünde dünyaya gelen Öztürk’ün başarı hikayesinde 17 yaşında ailesini geride bırakarak gittiği Danimarka büyük önem taşıyor. Bir ilkokul mezunu olarak, 1980 yılında kendi ülkesinden kilometrelerce uzağa gidip orada çalışmaya başlayan başarılı iş adamı, Danimarka’da ilk olarak bulaşıkçılık yaparak iş hayatına atılıyor. Dilini bilmediği, kültürüne alışkın olmadığı bu diyarda kendini geliştiren Servet Öztürk, zaman içerisinde hem dil öğreniyor hemde ticarete atılıyor. Bulaşıkçılıktan kovulduktan sonra SAS Havayollarına girdiği işin hayatının dönüm noktası olduğunu belirten Öztürk bu olayı, ‘’İlkokul mezunu olarak Danimarka’da memur olmuştum, iş bitiminde ise taksicilik yapıyordum’’ diye açıklıyor. Tüm bu çalışmaları sonucunda belli bir birikim yapan Öztürk, Danimarka’da açtığı ‘Topkapı Saray’ isimli restoranı ile kendi işinin patronu haline geliyor.

BAŞARINI FORMÜLÜ: DÜRÜSTLÜK, ÇOK ÇALIŞMAK VE SABRETMEK

Gurbette geçen bunca süre sonunda vatan ve milletini özleyen Öztürk, yatırımlarını Türkiye’ye yapmak ve kendi ülkesinin gelişimine bir katkıda bulunmak istiyor. Türkiye’de ki faaliyetlerini ‘’Servetler Group’’ ismi altında birleştiren Öztürk, Servetler Kuyumculuk, Servetler inşaat’ın yanı sıra hazır yemek sektörlerinde de Servetler Restoran olarak vatandaşlara profesyonel hizmet sunuyor. Kaliteden ödün vermeden, yeniliklere ayak uydurarak hizmet etmeyi ilke edinen şirket ile birlikte Ağrı’nın başarılı iş adamlarından biri haline gelen Servet Öztürk,  hem yaşam hemde iş alanında kazandığı başarılı hikayesiyle birçok insana ilham oluyor. Bu başarıyı kazanmasında rol alan ve herkese tavsiye olarak verdiği 3 şeyin ise ‘’ Dürüstlük, çok çalışmak ve sabretmek’’ olduğunu belirtiyor.

HABER ZEKİ ERDOĞAN

BAŞARI DOLU HİKAYESİ İLHAM VERİYOR