YUNUS YAKUT’TAN MESAJ VAR.

YUNUS YAKUT’TAN MESAJ VAR.

YUNUS YAKUT’TAN MESAJ VAR
Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde olan Dünya Limited Şirketi Firması’nın yönetim kurulu üyesi ve başarılı bir iş adamı olan Yunus Yakut, Eleşkirt ve Ağrı’ya dair önemli mesajlar verdi. 
Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan Dünya Limited Şirketi ile yakaladığı başarılı grafiği, sivil toplum faaliyetlerine de yansıtan iş adamı Yunus Yakut,  birlik ve beraberliğin her sorunun üstesinden geleceğine inanıyor.  Aynı zamanda Marmara Bölgesi’nde yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerine büyük önem veren Yunus Yakut, bölgede Ağrı ili Eleşkirt ilçesi adına bir derneğin olmadığını söylüyor. Bu yüzden bir an önce böyle bir derneğin hizmete girmesi gerektiğini düşünüyor. 

 

YUNUS YAKUT  “DERNEK KURMAK KOLAY ZOR OLAN DEVAMLILIK”
Bugün ülkenin her yerinde özellikle büyük kentlerde milyonlarca Ağrılının yaşadığını belirten Yakut, ‘’Bu gücü değerlendiremiyoruz. Birlik beraberliğimizi sağlayamıyoruz. Ben kendi adıma ilçem olan Eleşkirt’in sivil toplum alanında pasif kalmasından, dernek kuramamasından dolayı büyük üzüntü içerisindeyim. Elbette bu ben ve birkaç kişiyle olacak bir şey değil. El birliği ile herkesin katkısı olması gerekiyor. Çünkü dernek kurmak kolay, zor olan ise devamlılığının sağlanması. İnşallah kısa zamanda temennilerimiz gerçekleşir. Gerek Eleşkirt gerekse bu eksikliği hisseden diğer ilçe ve köylerimizin dernekleri kurularak faaliyete başlar” dedi.HABER ZEKİ ERDOĞAN

YUNUS YAKUT’TAN MESAJ VAR.
YUNUS YAKUT’TAN MESAJ VAR.