BARDAKLI KÖYÜ’NDE İKİNCİ GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI*

BARDAKLI KÖYÜ’NDE İKİNCİ GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI*

*BARDAKLI KÖYÜ’NDE İKİNCİ GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI*

 

*İstanbul’da yaşayan Bardaklı (Taxlıka) Köyü sakinleri, yağmura rağmen bir araya gelerek geleneksel piknik şöleninde unutulmaz anlar yaşadılar. Dernek Başkanı Murat Kaçmaz’ın sıcak karşılaması ve halaylarla dolu eğlenceli etkinlik, katılan herkese birlik ve beraberlik ruhunu hissettirdi.*

 

*MURAT KAÇMAZ: “YAĞMURA RAĞMEN BURADAYIZ, BİRLİKTEYİZ!”*

 

Bardaklı Köyü Dernek Başkanı Murat Kaçmaz, geleneksel piknik şölenine katılan tüm köylülerini ve akrabalarını selamlayarak açılış konuşmasını yaptı. Kaçmaz, “Bugün Bardaklı Köyü’nde ikinci geleneksel pikniğimizi yapıyoruz. Yağmura rağmen burada olmak, bu birliktelik ruhunu yaşamak hepimiz için büyük bir mutluluk. Hepinize hoş geldiniz diyorum,” sözleriyle katılımcılara seslendi.

 

*HALAYLAR ÇEKİLDİ, EĞLENCE DORUKTA YAŞANDI*

 

Yağmurun yağmasına aldırış etmeyen Bardaklı köylüleri, etkinlik boyunca halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Coşkunun bir an bile eksik olmadığı bu özel günde, gençler ve yaşlılar hep birlikte halaya durdu, gönüllerince eğlendiler. Piknik alanı, renkli görüntülere sahne oldu.

 

*ARAŞTIRMACI YAZAR NİHAT GÜLTEKİN KİTAPLARINI İMZALADI*

 

Piknik şölenine damga vuran bir diğer etkinlik ise Doğubayazıtlı araştırmacı yazar Nihat Gültekin’in kitap imza etkinliği oldu. Gültekin, katılımcılara kitaplarını imzalarken yoğun ilgiyle karşılaştı. Kitap severler, yazara gösterdikleri ilgi ile bu etkinliği unutulmaz kıldılar.

 

*İŞ DÜNYASI VE MEDYA PİKNİKTE BULUŞTU*

 

Şölene, iş dünyasından ve medyadan birçok tanınmış isim de katıldı. İş insanı Emin Öztürk, M. Cemil Kuba ve gazeteci Zeki Ertoğan’ın da katıldığı etkinlik, yağmura rağmen büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Şölene katılan bu isimler, Bardaklı köylülerine destek vererek, dayanışmanın önemine vurgu yaptılar.

 

*MURAT KAÇMAZ’DAN TEŞEKKÜR VE BİRLİK MESAJI*

 

Bardaklı Köyü Gönüllü Yönetim Kurulu adına söz alan Murat Kaçmaz, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Kaçmaz, “Bu yağmurlu havaya rağmen burada olmak ve hep birlikte eğlenmek, köyümüzün dayanışma ve birlik ruhunun en güzel göstergesidir. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor, bu güzel günün devamını diliyorum,” diyerek sözlerini noktaladı.

BARDAKLI KÖYÜ’NDE İKİNCİ GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI*
BARDAKLI KÖYÜ’NDE İKİNCİ GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI*